Πολίτες «υπεράνω υποψίας» στο κύκλωμα. Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας.

Τις επόμενες δύο ώρες ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς θα προσκομίσει κατάλογο με «μεγάλα» ονόματα που δρουν στο κύκλωμα μαστροπείας που ξεδιπλώνεται μετά από την αποκάλυψη του βιασμού της Γεωργίας. Ο κύριος Διαλυνάς θα καταθέσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Εισαγγελέα Εφετών, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θέλει να αλλοιωθούν τα στοιχεία ή να μπλοκάρουν από το κύκλωμα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται με στοιχεία που κατέθεσε στον ίδιο επώνυμα μάρτυρας και περιλαμβάνουν την δράση και τον τρόπο που ψάρευαν τις ανυποψίαστες κοπέλες με στόχο να κάνουν το κέφι τους πλουσιόπαιδα, χρησιμοποιώντας την δυνατότητα που τους παρέχει το χρήμα. Ο φάκελος με τα στοιχεία που θα καταθέσει ο κύριος Διαλυνάς περιέχει πολλά και μεγάλα ονόματα. Μάλιστα ο κύριος Διαλυνάς πρότεινε στον μάρτυρα να λάβει την προστασία του νόμου, καθώς τα στοιχεία εμπλέκουν μεγάλα ονόματα και μία σειρά πληρωμένων από αυτούς «επαγγελματίες» που ψάρευαν τα κορίτσια με εκπληκτικές μεθόδους. Ο μάρτυρας ωστόσο αρνήθηκε την προστασία και έδωσε εγγράφως την εντολή στον κύριο Διαλυνά να είναι επώνυμες οι καταγγελίες του.

Εντός της ημέρας και μετά την κατάθεση στους ανώτερους Εισαγγελείς, με αποκαλύψεις που θα συνταράξουν την Ελληνική κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *