ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ !!!

«ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ !!!»

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλη η κατασκήνωση έβριθε από κρούσματα, αλλά δεν ειδοποιήθηκαν οι γονείς. Αναμένουμε την απάντηση της εταιρείας, ενώ ήδη έχει γίνει τηλεφωνική επικοινωνία μας έχουν διαβεβαιώσει πως λειτουργούν υποδειγματικά, με όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται ενώ σε πρόσφατο έλεγχο από την Αρχή Διαφάνειας έλαβαν συγχαρητήρια για την οργάνωση και τα μέτρα προστασίας που διατηρούν.

Η κατασκήνωση «Αναγέννηση» στον Κάλαμο Αττικής είναι ιδιωτικών συμφερόντων συνεργάζεται με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανέργων και Χαμηλόμισθων- Εργαζομένων, μέσω του ΟΑΕΔ. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας πήγε να πάρει τα παιδιά του και έκπληκτος διαπίστωσε από τα λεγόμενο γονέων αλλά και τον παιδιών του ότι πάρα πολλές σκηνές είχαν κλείσει λόγω κορωνοϊού και τα κρούσματα ήταν δεκάδες. Παράλληλα οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης έλεγαν στα παιδιά ότι δεν χρειάζεται να πουν τίποτα στους γονείς, γιατί η κατάσταση ελέγχετε και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο καταγγέλλων πατέρας, μετά τις αναφορές προχώρησε σε self test στα παιδιά και βγήκε θετικό το ένα και την επόμενη μέρα θα προχωρούσε σε μοριακό.

Μίλησε και με τα άλλα παιδιά που ήταν παρέα τα οποία ήταν και αυτά και το ωραίο – όπως λέει – είναι ότι 2 εβδομάδες τώρα δεν είχαμε ιδέα.

Για να τα βάλουν στην κατασκήνωση δώσαμε rapid test και τους διαβεβαίωσαν ότι λόγω του ότι όλα τα παιδιά θα έχουν rapid και το προσωπικό δεν θα βγαίνει δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. «Ειλικρινά τα έχω χάσει !!! Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια ανευθυνότητα σε δομές που πληρώνονται και εννοείτε ελέγχονται από το κράτος !!!»

Ζητήσαμε εγγράφως από την Κατασκήνωση στον Κάλαμο Αττικής Αναγέννηση Κωνσταντινέα Α.Ε. να μας ενημερώσουν σχετικά με την διαχείριση της COVID-19 σε κρούσματα, μετά από την επώνυμη καταγγελία πατέρα που έστειλε τα παιδιά του και για τα όσα ο ίδιος καταγγέλλει. Σύντομα η ανακοίνωση της εταιρείας…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*