Ο εικονιζόμενος δήμαρχος Zακύνθου Νικήτας Αρετάκης (υποστήριξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) που καμαρώνει εδώ με φόντο τη σημαία της ΕΕ έκοψε με προσωπική του απόφαση το νερό σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρομάγαζα!

Να τους χαίρονται τέτοιους δημάρχους εκείνοι που τους ψηφίζουν! Το ζήτημα βέβαια είναι ότι με την ψήφο τους επηρεάζουν τη ζωή άλλων ανθρώπων.

Να ξαναρωτήσω με την ευκαιρία: Γιατί ο Δήμαρχος Πάτρας ο …”κακός κομμουνιστής” Κώστας Πελετίδης δεν κόβει το νερό σε λαϊκά νοικοκυριά αλλά αντίθετα πραγματοποιεί αποτελεσματικές δράσεις για την υποστήριξη τους σε κάθε τομέα; Και επιπλέον ο Δήμος Πατρέων έχει και λεφτά και κάνει έργα; Αυτοί οι “κομμουνισταί” έχουν φαίνεται ραβδάκι της μάγισσας αλλά θέλουν να μας κάνουν Σοβιετία και να μας πάρουν τα σπίτια… Αλλά δεν θα αφήσουμε να των ε-περάσει των κομμουνιστοσυμμοριτάδων!…

Δημήτρης Τζανακάκης

Ο δήμαρχος, κ. Αρετάκης με προσωπική του απόφαση, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, έκοψε τις τελευταίες μέρες το νερό σε πάνω από 50 οικογένειες και μικρομάγαζα που οι οφειλές τους ήταν πάνω από 300 ευρώ. Αρνούμενος μάλιστα να κάνουν διακανονισμό, απαίτησε την ολοσχερή εξόφληση του ποσού για την επανασύνδεση αφού πρώτα μάλιστα τους δει ο ίδιος!!!

Το γεγονός καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου ως απαράδεκτη κίνηση και σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Φυσικά για άλλη μια φορά, όπως και οι προκάτοχοί του, κάνει τις πλάτες στους μεγαλοοφειλέτες που επί χρόνια δεν βάζουν δεκάρα τσακιστή και στους μεγαλοξενοδόχους που τα δωμάτιά τους, οι πισίνες κλπ. δεν δικαιολογούν τους μικρούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑΖ.

Στα περισσότερα νοικοκυριά και μαγαζιά, που τους έκοψε το νερό ο δήμαρχος, έβαζαν σχεδόν επί μηνιαία βάση μικροποσά έναντι της οφειλής τους και με βάση τις οικογενειακές τους ανάγκες. Δεν ήταν κακοπληρωτές που δεν πλήρωναν επί χρόνια, ενώ δεν τους ζητήθηκε και εκκαθαριστικό σημείωμα.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση του δημάρχου και καλούμε τους εργαζόμενους σε επιφυλακή ώστε να εμποδίσουμε αυτά ή ανάλογα μέτρα σε βάρος των εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.

Το Εργατικό Κέντρο θα είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και θα μας βρουν μπροστά τους.

Χαιρετίζουμε την πρόταση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” χθες το βράδυ (16/1/2020) στο Δημοτικό Συμβούλιο η οποία ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και ακυρώνει την απόφαση του δημάρχου να κόβει το νερό».

Με πληροφορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *