«Αντισυνταγματική» η ακύρωση του Καρναβαλιού της Πάτρας

«Αντισυνταγματική» η ακύρωση του Καρναβαλιού της Πάτρας

Αντισυνταγματική η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ακύρωση του Πατρινού Καρναβαλιού κρίθηκε από το «συμβούλιο» των δικαστών.

Δεν έχουν τον Θεό τους οι Πατρινοί!

Αφού συνεδρίασαν ντυμένοι μασκαράδες δικαστές έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας που ήταν φυσικά κλειστό λόγω Σαββάτου, «αποφάσισαν» ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου Κικίλια είναι «αντισυνταγματική» και ότι το Πατρινό Καρναβάλι δεν καταλαβαίνει από Κορονοϊούς!

Η απόφαση του «δικαστικού συμβουλίου» ήταν μια φυσική εξέλιξη και τα πράγματα φαίνονταν ότι θα οδηγηθούν εκεί, καθώς από το βράδυ της Παρασκευής πλήθος κόσμου έφτασε στην Πάτρα και διασκέδαζε έως το πρωί στους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση, στην καθιερωμένη διαδρομή χωρίς την εμφανή συμμετοχή του δήμου. Τα μεγάφωνα της πόλης «κοπανάνε» όμως κανονικά και ασταμάτητα όλη την εβδομάδα, στους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο δήμαρχος ως γιατρός αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Η απόφαση αυτή είναι από θέση ευθύνης, καθώς οποιοδήποτε περιστατικό και κρούσμα θα μπορούσε να φέρει την δημοτική αρχή σε δύσκολη θέση. Η δημόσια υγεία προέχει, αλλά απ΄ότι φαίνεται στην Πάτρα ο κορονοϊός δεν φαίνεται να αποτελεί απειλή στους νέους και στην διασκέδαση.

Καλό Καρναβάλι Πατρινοί και αύριο καλή παρέλαση

Φωτογραφία:  patrasevents

Leave a Reply

Your email address will not be published.