Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα η χώρα του μαύρου και της ακροδεξιάς προπαγάνδας

Ευθυγραμμισμένη η Ελλάδα με την δυτική προπαγάνδα, φιμώνει την άλλη πλευρά των γεγονότων και της πληροφόρησης. 

Σε μια πλήρη ευθυγράμμιση με τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των δυτικών ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού η χώρα μας, φιμώνει ακόμα και την ελάχιστη ενημέρωση που έφτανε από την άλλη μεριά του μετώπου. Η χώρα μας έγινε φτωχότερη στην ελευθερία του τύπου, της ενημέρωσης, με κύριο σκοπό να ευθυγραμμιστεί και ο λαός με τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ΝΑΤΟικών συμφερόντων και της ΕΕ των ισχυρών κυρίως οικονομικών συμφερόντων.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ήταν και παραμένει αντίθετη στην εμπλοκή της χώρας μας και ειδικότερα με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία. Μια πράξη που είναι αντίθετη στην προσπάθεια εκτόνωσης και αποκλιμάκωσης της πολεμικής σύγκρουσης. Μιας σύγκρουσης που μαίνεται από το 2014 και δυστυχώς και πάλι αποσιώπησαν οι δυτικοί «σύμμαχοί» μας. Χιλιάδες Ρωσόφωνοι και Έλληνες της Ανατολικής Ουκρανίας έπεσαν θύματα των καθ’ ομολογία νεοναζί που δρουν εντός της κυβέρνησης Ζελένσκι, με την πλήρη υποστήριξη του μεγάλου χεριού των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

Πληροφορίες φέρουν την Ελληνική αποστολή σε στρατιωτικό εξοπλισμό να εξαερώθηκε από τα Ρωσικά στρατεύματα.

Είναι γεγονός πως η Ρωσία εξαπατήθηκε από τους δυτικούς αμέσως μετά την αναίμακτη πτώση της Σοβιετικής Ένωσης (μοναδικό παράδειγμα σε εμάς τους δυτικούς). Παρόλες της εγγυήσεις πως δεν θα επεκταθεί το ΝΑΤΟ σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, έγινε ακριβώς ακριβώς το αντίθετο. Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μία μετά την άλλη έπεφταν στα πλοκάμια του ΝΑΤΟ (υπό το πρόσχημα της αυτοδιάθεσης), το οποίο εξαπλώνονταν συνεχώς και απειλούσαν ευθέως την Ρωσία. Η Ρωσία, μια χώρα που βρέθηκε διαλυμένη από την κατάρρευση του καθεστώτος, αναγκάστηκε να υπομένει την επέκταση του επιθετικού ΝΑΤΟ έως ότου ενισχυθεί και ήταν απολύτως φυσιολογικό να αντιδράσει.

Το αυτονόητο που ζήτησε ο Πούτιν ήταν γραπτές εγγυήσεις και όχι τα λόγια του Σουλτς και του Μακρόν. Να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να εφαρμοστούν οι συμφωνίες του Μινσκ. Τίποτα από αυτά δεν έγιναν. Γιατί άραγε? Γιατί προφανώς οι δυτικοί ήθελαν να συνεχίσουν τον στραγγαλισμό της Ρωσίας και του Πούτιν.

Φίμωση και μαύρο στο Ελληνικό ειδησεογραφικό sputniknews.gr

Φίμωση και μαύρο στο Ελληνικό ειδησεογραφικό sputniknews.gr για να αλλάξει μέσω της δυτικής προπαγάνδας την αντίληψη του Ελληνικού λαού για το τι ακριβώς συμβαίνει στην πρόσφατη κρίση. Σκοπός είναι να κρύψουν τα εγκλήματα των νεοναζί που δρουν με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, υπό τις οδηγίες του Ζελένσκι. Είναι όμως πασιφανές και γνωστό πως αυτοί οι νεοναζί, χρησιμοποιούν ως ασπίδα τους αμάχους, δολοφονούν όποιον Ουκρανό τους αντιστέκεται ή εκφράσει αντίθετη γνώμη.

Με μία καυστική – τελευταία – ανακοίνωση, η οποία δείχνει ακριβώς τα όσα πραγματικά συμβαίνουν το ελεύθερο μέχρι χθες sputniknews.gr, μέσω των εργαζομένων σε αυτό μας ενημερώνουν για τα πραγματικά αίτια της φίμωσης.

To newsroom του Sputnik γράφει το τελευταίο του άρθρο και δεν είναι άλλο από ένα πικρό και άδικο αντίο για το «μαύρο» σε ένα site που απασχολούσε δεκάδες εργαζόμενους που έμειναν ξαφνικά χωρίς «φωνή» και δουλειά.

Η Ελλάδα της «Δημοκρατίας», η Ευρώπη των «δικαιωμάτων και της ελευθερίας», έκλεισε το Sputnik. Μεταξύ αυτών και το Sputnik που λειτουργούσε στην Ελλάδα και σε αυτό εργάζονταν δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ, διοικητικό προσωπικό και κάθε μέρα με πάθος και πίστη εργάζονταν πολύ σκληρά για την ενημέρωση όλων.

Υπό την απειλή σοβαρότατων κυρώσεων και με αριστοτεχνικά σχεδιασμένες μεθόδους τεχνολογικής και οικονομικής φίμωσης, Ευρώπη και Ελλάδα δεν επιτρέπουν στο Sputnik να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Υπό το πρόσχημα διακοπής της «προπαγάνδας», ευρωπαϊκοί θεσμοί και κυβερνήσεις δείχνουν τι πραγματικά θέλουν: Να ελέγχουν αυτοί τι θα μεταδίδεται, ποιες ειδήσεις είναι οι σωστές και ποιες πρέπει να κόβονται, να εξαφανίζονται.

Ταυτίζοντας τους εργαζόμενους με τον χρηματοδότη του εκάστοτε μέσου.

Ταυτόχρονα βέβαια κάνουν μια επιλογή, άκρως επικίνδυνη για το μέλλον των λαών της Ευρώπης: Επιλέγουν επιστροφή στον Μεσαίωνα, επιλέγουν έναν νεο-μακαρθισμό, δημιουργώντας επικίνδυνες παρακαταθήκες για το μέλλον του Τύπου. Στην Ελλάδα, παρά την εμπειρία του «μαύρου» στην ΕΡΤ το 2013, οι δημοσιογραφικοί φορείς και ενώσεις σιώπησαν, εξαφανίστηκαν.

Μεμονωμένοι δημοσιογράφοι, πολίτες, ακόμα και κόμματα μίλησαν για το «μαύρο» στο Sputnik, κατακεραύνωσαν την αντιδημοκρατική αυτή απόφαση, μίλησαν για το πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου.

Οι Ενώσεις ακόμη συσκέπτονται ή –ακόμη χειρότερα– σιωπούν. Ας είναι, κι όταν έρθει η ώρα ας αναρωτηθούν: Ποιος ήταν τελικά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και πόσο μερίδιο ευθύνης φέρνουν που δεκάδες συνάδελφοί τους βρέθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα χωρίς δουλειά.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Μην πιστεύεται τίποτα πλέον από αυτά που θα σας λένε. Τίποτα από αυτά που σας δείχνουν. Ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Διχάζουν λαούς, σπέρνουν θύελλες έχοντας ως σκοπό να ικανοποιήσουν το αδηφάγο ένστικτο τους. Το κέρδος.

Την ώρα που σκοτώνονται άνθρωποι, οι πανίσχυροι παίχτες στην ενέργεια και στην πολεμική βιομηχανία κερδίζουν τρισεκατομμύρια. Την ώρα που εδώ στην Ελλάδα δεν φτάνει ο βασικός μισθός να πληρώσει το ρεύμα, το πετρέλαιο και την βενζίνη, αυτοί τρίβουν τα χέρια τους. Σύγχρονοι μαυραγορίτες κερδοσκοπούν και εκτοξεύουν τις τιμές των καταναλωτικών και βασικών αγαθών πριν φτάσουν οι ανατιμήσεις στα ράφια τους. Ανατιμήσεις που έχουν πηγή. Είναι οι πολυεθνικές. Είναι αυτές που προσπαθούν να ελέγξουν (και τα έχουν καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό) τα τρόφιμα, την ενέργεια, τα πάντα.

Όταν κάποιοι χάνουν κάποιοι κερδίζουν. Αυτοί που χάνουν είναι οι πολλοί. Αυτοί που κερδίζουν είναι ελάχιστοι. Είναι οι γνωστοί άγνωστοι που χρησιμοποιούν τους ακροδεξιούς, τους «μαύρους», τους νεοναζί ως ομάδες κρούσης σε όλες τις χώρες του κόσμου. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *