Το στικάκι του Βαρουφάκη και η «δημοκρατία»

Το σύστημα της δημοκρατίας μας, το σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ψευδοαριστερά και οι όψιμοι «επαναστάτες».

Κατέθεσε σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης το στικάκι με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του κρίσιμου Eurogroup του 2015. Εκεί που η χώρα μας παιζόταν στην σημαδεμένη τράπουλα των ισχυρών της ΕΕ και στους εκβιασμούς της. Εκεί που η ψευδοαριστερή κυβέρνηση και ο «κομμουνιστής» Πρωθυπουργός Τσίπρας, περνά στην ιστορία του οπορτουνισμού.

Σήμερα, που το στικάκι έρχεται στη Βουλή από τον τότε εμπλεκόμενο Υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η Βουλή αρνείται να κάνει δεκτό το «παράνομο» υλικό!

Ένα υλικό που αποκαλύπτει την διαπλοκή, τους εκβιασμούς προς τον Ελληνικό λαό. Παράνομο γιατί είναι προϊόν υποκλοπής!

Βγήκαν όλα τα παπαγαλάκια να στηρίξουν την άρνηση παραλαβής και των αποκαλύψεων. Αποκαλύψεων που ο λαός πρέπει να μάθει. Να μάθει για τον βρόμικο ρόλο των κυβερνήσεων και των αντιπροσώπων του που έπαιξαν το μέλλον του και το μέλλον των επόμενων γενιών. Τον βρόμικο ρόλο της ΕΕ και των «δημοκρατικών» θεσμών.

Από την δεξιά, μέχρι την αριστερή πτέρυγα του κοινοβουλίου, δεν βγήκε ένας να πάρει τον λόγο, να πάρει το στικάκι, να το κάνει κόπια και να βγει στο φως η αλήθεια του 2015. Μια αλήθεια που οι ρίζες της ξεκινούν από τον Σημίτη και την ένταξή μας στην οικονομική καταστροφή του ευρωνομίσματος.

Μια αλήθεια που έφερε τα μνημόνια και το ΔΝΤ από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ και των αναχωμάτων τους…

Υποστηρίζουν λοιπόν, πως το στικάκι είναι προϊόν υποκλοπής, άρα παράνομο υλικό…

Παράνομο είναι να συνεδριάζει ένας θεσμός κεκλεισμένων των θυρών και να αποφασίζει με κουκούλες, μυστικά για την τύχη των λαών.

Θυμίζουμε πως οι συνεδριάσεις όλων των οργάνων στις «δημοκρατίες» είναι ανοιχτές προς το κοινό. Ακόμα και αυτές που γελοιοποιούν την δημοκρατία, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, απειλεί πως θα αναρτήσει το περιεχόμενο των συνομιλιών και των εκβιασμών που περιέχει το στικάκι. Θα το αναρτήσει με καθυστέρηση 5 ετών, τώρα που ο λαός έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι. Τώρα που νέα γενιά πήρε τον δρόμο της ξενιτιάς.

Θα το δουν οι συνταξιούχοι και αυτοί που έμειναν με σκυμμένο το κεφάλι…και μια μικρή μερίδα που θα μείνει και πάλι μικρή.

Επιμέλεια άρθρου: Γιώργος Θαλάσσης

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*