Survivor: Ποιός αποχωρεί σήμερα;

Survivor: Το παιχνίδι που κέρδισε το Ελληνικό κοινό

Ένα παιχνίδι που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δίχασε παίχτες και κοινό, αλλά αναδεικνύει ταυτόχρονα τους ευάλωτους χαρακτήρες μπρος το χρήμα και τα έπαθλα.

Το Survivor 2021 ανέδειξε όμως και δύο παιδιά που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι. Τον Τζέιμς (τον πρίγκηπα όπως τον χαρακτηρίζουν οι φίλοι του) και τον Νίκο. Δυο παιδιά που κράτησαν όσο μπορούσαν και κάτω από δύσκολες συνθήκες το ακέραιο του χαρακτήρα τους. Δέχτηκαν και δέχονται ομαδικές επιθέσεις ακόμα και από την ομάδα τους γιατί η ατσάλινη φιλία τους ενοχλεί τους άλλους παίχτες οι οποίοι έχουν γυρίσει πολλές φορές την μπιφτέκα, όπως λέει και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Γυρίζουν την μπιφτέκα», μια φράση που καθιερώθηκε και αγαπήθηκε από το Ελληνικό κοινό, συνώνυμη της κωλοτούμπας.

Η Παραγωγή, ο ΣΚΑΙ, ο Λιανός και ο Ατζούν.

Είναι προφανές πως όλοι οι συντελεστές της παραγωγής, «έστησαν» με κάθε λεπτομέρια το φετινό Survivor, ώστε να κερδίσει την τηλεθέαση από κάθε άλλη εκπομπή και φυσικά αυτό να μεταφραστεί σε κέρδη εκατοντάδων ή ακόμα και εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ατζούν φέτος χρησιμοποίησε ακόμα και την πρώην σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα, βάζοντας στο παιχνίδι τον πρώην της με την Χριστίνα η οποία ήταν και η κοπέλα που χώρισε το ζευγάρι. Ο «Καραγκιόζης» – όπως χαρακτήρισε η ίδια τον πρώην της – έγινε ξαφνικά στη ζούγκλα της απομόνωσης του Αγίου Δομίνικου, ο προστάτης και ο αγαπημένος της, κάτι που εξόργισε όλο το τηλεοπτικό κοινό και από όσα έχουν γραφτεί ακόμα και την μητέρα της Μαριαλένας. Αυτό όμως ήταν επιτυχία του Ατζούν και της παραγωγής. Όσο ξεφτιλίζονται οι δυο τους στο γυαλί, τόσο ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ τρίβουν τα χέρια τους.

Παράληλα ο Ατζούν διέκρινε από την πρώτη στιγμή έναν παίχτη που ήταν βέβαιο που θα δημιουργήσει ίντρικες και προβλήματα στην ψυχολογία όλων των παιχτών. Ο Αλέξης Παπάς, ένας παίχτης με αρκετή διαστροφή στον ρόλο που ανέλαβε. Ένας ρόλος που στοχοποιούσε την ψυχολογία των αντιπάλων του και με τελικό του υποψίο θήραμα, τον Τζέιμς. Τελικά ο ρόλος του στο Survivor αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένος για την παραγωγή, αφού τίναξε την θεαμαματικότητα στα ύψη. Η δράση φέρνει αντίδραση και η επιθετικότητα απέναντι στα δύο παιδιά, τον Τζέιμς και τον Νίκο, γύρισε μπούμπερανγκ στον ίδιο καθώς έγινε ο μισητός Δρακουμέλ για τα στρουφάκια του Αγίου Δομίνικου αλλά και τα στρουμφοχωριά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από την παραμονή του Τριαντάφυλλου (του Ψιψινέλ) που αν γραφικός και αδύναμος παίχτης, έχει κατάφερει λόγω της δημοφιλίας αλλά και της πονηράδας που διαθέτει να στήσει από πριν «βιομηχανία» SMS καθώς το συμβόλαιο που είχε με την παραγωγή του έδινε την δυνατότητα να καλύπτει το κόστος των μαζικών sms για να παραμείνει στο παιχνίδι, όταν θα έβγαινε προτινόμενος.

Ακόμα και ο Λιανός – άξιος παρουσιαστής για την τηλεθέαση που ζητούσε η παραγωγή – προσπαθησε και προσπαθεί να δώσει προβάδισμα στον λόγο στους παίχτες που είναι ενάντια στους Tζέιμς και Νίκο, κόβοντας πολλές φορές την απάντηση των δύο αγαπημένων παιχτών του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συσπειρώνει τους οπαδούς και φίλους των δύο παιδιών και τώρα που τα πράγματα οδεύουν στην τελική ευθεία , να αυξάνει το χρήμα που μπαίνει στα ταμεία της παραγωγής και του ΣΚΑΙ.

Ποιος είναι το φαβορί για νικητής του φετινού Survivor

Από ότι φάινεται από τις μετρήσεις που γίνονται, ο τελικός νικητής θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής με αντίπαλο τον Νίκο Μπάρτζη. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε και στην χθεσινή ψηφοφορία πως τους θέλει μαζί και εκτιμούμε πως αυτό είναι που τελικά θα γίνει. Αυτό είναι και η επιτυχία της παραγωγής. Κατάφερε να συσπειρώσει το τηλεπτικό κοινό με τις επιθέσεις όλων των άλλων στους δύο παίχτες.

Ποιός φεύγει σήμερα;

Σήμερα όλα δείχνουν πως αποχωρεί ο Παύλος Γαλακτερός, ένας δυνατός παίχτης στο τηλεοπτικό κοινό και με πολλές πλάτες… Ένας παίχτης που ψηφίστηκε θετικά από τους οπαδούς της κόκκινης ομάδας, του Ντάφυ της Ελλάδας και της Κύπρου, από τις γνωριμίες του Νάσου Γαλακτερού και της συζύγου του (είναι πολύ μεγάλες οι διασυνδέσεις) και από την παρέα του Δρακουμέλ…

Η διάδα κατάφερε να ξεπεράσει το 70% σε ποσοστά ψήφων και μάλιστα με νέο ρεκόρ ψήφων. Η συνταγή του Ατζούν πέτυχε. Τα καλά του χαρτιά είναι ο Τζέιμς και ο Νίκος. Θα τα κρατήσει μέχρι το τέλος με επιθέσεις που θα δέχονται από παντού.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*