Τραμπούκοι των ΜΑΤ σπάνε αναίτια αγροτικό αυτοκίνητο στη Λέσβο

Εκπαιδευμένοι αστυνομικοί που σπάνε αναίτια αυτοκίνητα.

Η απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει κλειστές φυλακές – «δομές» με τον ευγενικό όρο – για τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά, χωρίς την συγκατάθεση των κατοίκων φέρει ένα ακόμα πλήγμα στην υποτιθέμενη δημοκρατία μας.

Από την μία πλευρά οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έφτασαν διωκόμενοι στην χώρα μας εξαιτίας της αποσταθεροποίησης που έχουν προκαλέσει οι ισχυρές χώρες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκμετάλλευση των πόρων σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Β. Αφρικής και της Ασίας (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη κλπ), και από την άλλοι δικαιολογημένα οι κάτοικοι των νησιών μας που έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια τις επιπτώσεις των προσφυγικών ροών.

φωτογραφία του Μιχάλη Μπάκα από τη Λέσβο,

Οι κάτοικοι των νησιών μας που έχουν υποδεχτεί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν σώσει ζωές και έχουν ταΐσει κόσμο,  βλέπουν πως τόσο το κράτος όσο και η ΕΕ έχουν αποφασίσει να παραμείνουν και μάλιστα εγκλωβισμένοι οι άνθρωποι που δεν ήρθαν για να μείνουν στα νησιά μας.

Κανένας δεν θέλει να μείνει στις φυλακές που χτίζουν ΕΕ και κυβέρνηση. Η βούληση των κατοίκων και των προσφύγων είναι να είναι ελεύθεροι για τις επιλογές τους.

Αν σκεφτεί κάποιος με καθαρό μυαλό τι θέλουν τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι πρόσφυγες, είναι να φύγουν από το μέρος που έφτασαν. Ο κοινός αγώνας ενάντια στις αποφάσεις των Βρυξελλών και της «υπάκουης» κυβέρνησης είναι ο μόνος δρόμος για την λύση του προσφυγικού. Ο κοινός αγώνας ενάντια στις στρατιωτικές επεμβάσεις των «συμμάχων» μας και εταίρων μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πως οι «εκπαιδευμένοι» άνδρες των ΜΑΤ σπάζουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο καλυπτόμενοι από την ανωνυμία τους και κάτω από τις στολές που φέρουν το εθνόσημα της χώρας μας.

Είναι εξοργιστικό και παράλληλα προκλητικό να υπάρχουν τραμπούκοι στο σώμα που είναι ορκισμένο να υπακούει στο Σύνταγμα, να τηρεί τους νόμους και να προστατεύει τους πολίτες και την περιουσία τους.

Όσες ΕΔΕ και να γίνουν, η αστυνομία με τις δράσεις της θα αποτελεί ένα μελάνωμα της κοινωνίας. Ένα καρκίνωμα που σκοτώνει παιδιά, χτυπάει συνταξιούχους, ψεκάζει με χημικά εργάτες και μαθητές. Ένα καρκίνωμα που λειτουργεί με σκοπιμότητες, προστατεύει τα μεγάλα «τζάκια» και αφήνει τον λαό έκθετο στις δολοφονικές κλοπές γερόντων και στην διακίνηση των ναρκωτικών.

Εξοργιστείτε ελεύθερα. Δείτε το βίντεο

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*