O Αντιπρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Ευστρατίου εμπλέκεται σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ανώτατος δικαστικός λειτουργός φέρεται να εμπλέκεται σε χρήση και διακίνηση κοκαΐνης, με ανήλικους. Ό ίδιος φέρεται να είναι σύντροφος της μέχρι πρότινος προέδρου του ΣτΕ.

O tempora o mores

Σκάνδαλο στους κόλπους της δικαιοσύνης αλλά και της κυβέρνησης έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη και την εμπλοκή του Παναγιώτη Ευστρατίου με ναρκωτικά και επαφές με ανήλικους. Συγκεκριμένα την Πέμπτη δύο τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε τρεις ανήλικους (ένας Έλληνας ρομά, ένας Αλβανικής καταγωγής ρομά και ένας Ινδός) βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης.

Οι ανήλικοι που έβγαιναν από την πολυκατοικία που διέμενε ο Παναγιώτης Ευστρατίου υπέδειξαν τον ανώτατο δικαστή ως προμηθευτή της κοκαΐνης. Στη συνέχεια σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας στο σπίτι του του Παναγιώτη Ευστρατίου. Ο κ. Ευστρατίου φέρεται ως σύντροφος της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, η οποία, συνταξιοδοτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η μνήμη δυστυχώς επαναφέρει τα όσα αποκαλύφθηκαν από τον υπεράνω κάθε υποψίας Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κάθε άνθρωπος κάνει συνειρμούς για τους λόγους που οι ανήλικοι βρέθηκαν στο σπίτι του Παναγιώτη Ευστρατίου, να προμηθεύονται ναρκωτικά από τον ίδιο και μάλιστα στις 2 τα ξημερώματα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*