ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – Μεγάλες «μεταγραφές» στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ενισχύεται διαρκώς η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, μεγάλες απώλειες στην ΕΔΕΜ

Σήμερα, ανακοινώθηκε το ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη, προχθές του Μάνου Χατζιδάκι.

Όλοι οι δημιουργοί κάτω από την ίδια στέγη.

Μετά την κατάρρευση της ΑΕΠΙ, την απαράδεκτη παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ με την ΕΥΕΔ, την εσφαλμένη κίνηση μιας μερίδας δημιουργών που δίχασε τους δημιουργούς με την λειτουργία και δεύτερου ΟΣΔ της ΕΔΕΜ που προκάλεσε και προκαλεί σύγχυση και στρεβλώσεις, πλησιάζει η ώρα του ενός και μόνου οργανισμού που θα ανακουφίσει δημιουργούς και χρήστες.

Μεγάλα και σημαντικά ρεπερτόρια συνεχίζουν να πηγαίνουν στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, καθώς δημιουργοί και κληρονόμοι αυτών αποχωρούν από τον πολύ μικρότερο οργανισμό που είναι η ΕΔΕΜ. Το τελευταίο διάστημα και σε λιγότερο από ένα μήνα !!! αποχώρησαν από την ΕΔΕΜ σημαντικά ρεπερτόρια Ελλήνων δημιουργών, μεταξύ των οποίων, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Χατζιδάκη, του Νίκου Γκάτσου, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Δώρου Δημοσθένους, του Νίκου Ξυδάκη, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, αλλά και άλλων, για να συμπληρώσουν τα μεγάλα ρεπερτόρια που προσχώρησαν νωρίτερα στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Θυμίζουμε ακόμα μεγάλα ρεπερτόρια που έφυγαν από την ΕΔΕΜ, όπως αυτά του Γιώργου Ζαμπέτα, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Στέφανου Κορκολή, Γιώργου Θεοφάνους, Φοίβου Τασσόπουλου (Φοίβος), Χαρούλας Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Πάριου, Λάκη Παπαδόπουλου, Νίκου Μωραΐτη Νίκου Καρβέλα, Νίκου Πορτοκάλογλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Αγγελάκα, Ηλία Φιλίππου, Δήμου Μούτση, Θανάση Πολυκανδριώτη, Φίλιππου Πλιάτσικα, Γιάννη Μαρκόπουλου, Άκη Πάνου και εκατοντάδων άλλων, που είναι αδύνατον να τους αναφέρουμε και τους ζητούμε συγνώμη. Δεν πρέπει να αφήσουμε απ’ έξω δημιουργούς που στήριξαν εξ αρχής την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ , όπως ο Γιάννης Γλέζος (πρόεδρος), ο Παντελής Θαλασσινός, ο Νίκος Αντύπας (πρώην πρόεδρος) και πολλούς άλλους που και πάλι δεν γίνεται να τους αναφέρουμε όλους.

Την πλήρη λίστα με τους δημιουργούς που εκπροσωπεί η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ μπορείτε να δείτε εδώ  η οποία ανανεώνεται τακτικά.

Ο πρόεδρος της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Γιάννης Γλέζος σχολίασε σήμερα την «μεταγραφική» επιτυχία της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: «Ο Μέγας Βασίλειος της Αγίας Τριάδας του Λαϊκού Τραγουδιού. Οι άλλοι δύο: Βαμβακάρης και Παπαϊωάννου. Καλώς ήλθες Τσιτσάνη στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ όπως και οι άλλοι δύο!!»

Τα ρεπερτόρια του Παπαϊωάννου και του Βαμβακάρη, του Άκη Πάνου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μανώλη Χιώτη προστατεύονται κι αυτά από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*